Knud Nørregaard

Uhre Friskoles tilsynsførende hedder Knud Nørregaard. Han er født i 1950 og er opvokset på Stenagergård på Nørregaardsvej i Uhre. Han var elev på Uhre Skole fra '57 til '64 og tog sin realeksamen på Dalgasskolen i 1967.
I 68/69 var han elev på Idrætshøjskolen i Sønderborg inden han forsatte på Bygholm Landbrugsskole
nær Horsens hvor han tog Driftslederuddannelsen i 1971.

I 1977 fik vi ham endelig tilbage, hvor han i forbindelse med Læreruddannelsen på Jelling Seminarium 1977 havde en praktikperiode på bl.a. Uhre skole. Men det var kun kort til låns. Snart var han videre til et Idrætsårskursus i OdenseUC 1977-78 og fik derefter arbejde som højskolelærer ved Ungdomshøjskolen i Ribe 1978-86 og siden skoleleder ved Kolding Friskole 1986-2016 - hvor han kunne lade sig pensionere fra 1. august.

Knud er gift med Hanne fra Brande og de har 3 børn og 9 børnebørn.

Lovgrundlaget for tilsynsførende på friskoler
* Lovgrundlag for undervisningstilsyn (pdf)

Du kan i øvrigt læse Claus' og Arnes
* tilsynsrapporter