Bodil Mørk

Telefon: 30631314

Claudia Konchat
Telefon: 30670406

Eleverne i 0. klasse inviteres sammen med deres forældre til indskolingsundersøgelse/samtale med sundhedsplejersken. Elevens generelle udvikling og trivsel vurderes og der måles, vejes og undersøges både på syn, hørelse og motorik.

I 1. klasse foregår samtalen og undersøgelsen enkeltvis - dog sammen med forældrene. Eleven måles og vejes - og nogle bliver synstestet, hvis der er behov for det.

I 4. klasse foregår samtalen og undersøgelsen igen enkeltvis. Eleven måles og vejes.

For eleverne i 6. klasse afholdes der synsprøve.

Eleverne i 8. klasse tilbydes udskolingsundersøgelse. Det er først og fremmest en samtale om, hvordan den unge har det. Der foretages også syns- og høreprøve, farvesyn samt højde- og vægtmåling.