Ligestillingslovens regler om måltal og politikker for kønsfordeling.

Jf. vedtægterne for Uhre Friskole §7 stk. 4 tilstræbes det ved opstilling af kandidater til bestyrelsen en ligelig fordeling af mænd og kvinder. Uhre Friskole tilstræber en ligelig fordeling af kønnene i forbindelse med ansættelse af såvel lærere som pædagoger.
Dog vil hensynet til kvalifikationer veje tungest i forbindelse med enhver ansættelse.
Vedtaget på bestyrelsesmøde den 24.2.2016

7. klasse Peder
8. klasse Christian
9. klasse Signe

Kontaktpersonerne inviteres til klassens forældremøder og sociale arrangementer.
Kontaktpersonen er bestyrelsens talerør ind i forældregruppen i den enkelte klasse og samtidig bringer hun/han problemstillinger, ris og ros tilbage til bestyrelsen.

Revisor

Bjarne Ulrik Pedersen

Revisor
Bjarne Ulrik Pedersen er Cand. merc. aud., statsautoriseret revisor. Speciale i drifts- økonomiske analyser og budgettering.
Partner Revision - Torvegade 22 - 7330 Brande
Tlf.: +45 97 18 03 66
Fax: +45 97 18 14 01
Web: www.partner-revision.dk

Referater og vedtægter

Referater fra bestyrelsesmøder: Læs skolebladet UJAMAA

Generalforsamling den 13. august 2020:
* Formandens beretning (pdf)
* Skolelederens beretning (pdf)
* Tilsynsrapport 2019 - 2020 (pdf)

Generalforsamling den 23. april 2018:
* Dagsorden (pdf)
Formandens beretning (pdf)
* Skolelederens beretning (pdf)
* Tilsynsberetning (pdf)
Tilsynsberetning 2017-2018 fra Tilsynsportalen (pdf)
* Tilsynsberetning 2018-2019 (pdf)
* Tilsynsberetning 2020 (sammenfatning)
* Tilsynsberetning 2020

Læs beretninger fra tidligere generalforsamlinger her

Vedtægter:
Læs vedtægterne for Uhre Friskole ved at følge linket herunder:
* Vedtægter (pdf)
Vedtaget af bestyrelsen den 27. november 2018
Datoen for offentliggørelse af Uhre Friskoles gældende vedtægter på hjemmesiden: 28. november 2018
Datoen for ministeriets godkendelse af Uhre Friskoles første vedtægter: 10. november 2005

Forretningsorden:
Bestyrelsen for Uhre Friskole har vedtaget følgende forretningsorden som retningslinie for dens arbejde.
* Forretningsorden (pdf)

Læs evaluering og opfølgningsplan her

Læs organisationsplan med arbejdsfordeling mellem skoleleder og viceskoleleder på Uhre Friskole her