Ligestillingslovens regler om måltal og politikker for kønsfordeling.

Jf. vedtægterne for Uhre Friskole §7 stk. 4 tilstræbes det ved opstilling af kandidater til bestyrelsen en ligelig fordeling af mænd og kvinder. Uhre Friskole tilstræber en ligelig fordeling af kønnene i forbindelse med ansættelse af såvel lærere som pædagoger.
Dog vil hensynet til kvalifikationer veje tungest i forbindelse med enhver ansættelse.
Vedtaget på bestyrelsesmøde den 24.2.2016

7. klasse Christian Bentzen-Bilkvist
8. klasse Christian Bentzen-Bilkvist
9. klasse Margit Kjær Nielsen

Kontaktpersonerne inviteres til klassens forældremøder og sociale arrangementer.
Kontaktpersonen er bestyrelsens talerør ind i forældregruppen i den enkelte klasse og samtidig bringer hun/han problemstillinger, ris og ros tilbage til bestyrelsen.

Revisor

Bjarne Ulrik Pedersen

Revisor
Bjarne Ulrik Pedersen er Cand. merc. aud., statsautoriseret revisor. Speciale i drifts- økonomiske analyser og budgettering.
Partner Revision - Torvegade 22 - 7330 Brande
Tlf.: +45 97 18 03 66
Fax: +45 97 18 14 01
Web: www.partner-revision.dk

Referater og vedtægter

Referater fra bestyrelsesmøder: Læs skolebladet UJAMAA

Generalforsamling den 23. april 2018:
* Dagsorden (pdf)
Formandens beretning (pdf)
* Skolelederens beretning (pdf)
* Tilsynsberetning (pdf)
Tilsynsberetning 2017-2018 fra Tilsynsportalen (pdf)
* Tilsynsberetning 2018-2019 (pdf)

Læs beretninger fra tidligere generalforsamlinger her

Vedtægter:
Læs vedtægterne for Uhre Friskole ved at følge linket herunder:
* Vedtægter (pdf)
Vedtaget af bestyrelsen den 27. november 2018
Datoen for offentliggørelse af Uhre Friskoles gældende vedtægter på hjemmesiden: 28. november 2018
Datoen for ministeriets godkendelse af Uhre Friskoles første vedtægter: 10. november 2005

Forretningsorden:
Bestyrelsen for Uhre Friskole har vedtaget følgende forretningsorden som retningslinie for dens arbejde.
* Forretningsorden (pdf)

Læs evaluering og opfølgningsplan her

Læs organisationsplan med arbejdsfordeling mellem skoleleder og viceskoleleder på Uhre Friskole her