Ligestillingslovens regler om måltal og politikker for kønsfordeling.

Jf. vedtægterne for Uhre Friskole §7 stk. 4 tilstræbes det ved opstilling af kandidater til bestyrelsen en ligelig fordeling af mænd og kvinder. Uhre Friskole tilstræber en ligelig fordeling af kønnene i forbindelse med ansættelse af såvel lærere som pædagoger.
Dog vil hensynet til kvalifikationer veje tungest i forbindelse med enhver ansættelse.
Vedtaget på bestyrelsesmøde den 24.2.2016

7. klasse Dorte Palmelund
8. klasse Margit Kjær Nielsen
9. klasse Margit Kjær Nielsen

Kontaktpersonerne inviteres til klassens forældremøder og sociale arrangementer.
Kontaktpersonen er bestyrelsens talerør ind i forældregruppen i den enkelte klasse og samtidig bringer hun/han problemstillinger, ris og ros tilbage til bestyrelsen.

Revisor

Bjarne Ulrik Pedersen

Revisor
Bjarne Ulrik Pedersen er Cand. merc. aud., statsautoriseret revisor. Speciale i drifts- økonomiske analyser og budgettering.
Partner Revision - Torvegade 22 - 7330 Brande
Tlf.: +45 97 18 03 66
Fax: +45 97 18 14 01
Web: www.partner-revision.dk

Referater og vedtægter

Referater fra bestyrelsesmøder: Læs skolebladet UJAMAA

Generalforsamling den 23. april 2018:
* Dagsorden (pdf)
Formandens beretning (pdf)
* Skolelederens beretning (pdf)
* Tilsynsførendes beretning (pdf)
Tilsynsberetning 2017-2018 fra Tilsynsportalen (pdf)

Læs beretninger fra tidligere generalforsamlinger her

Vedtægter:
Læs vedtægterne for Uhre Friskole ved at følge linket herunder:
* Vedtægter (pdf)
Vedtaget af bestyrelsen den 31. oktober 2018
Datoen for offentliggørelse af Uhre Friskoles gældende vedtægter på hjemmesiden: 1. november 2018
Datoen for ministeriets godkendelse af Uhre Friskoles første vedtægter: 10. november 2005

Forretningsorden:
Bestyrelsen for Uhre Friskole har vedtaget følgende forretningsorden som retningslinie for dens arbejde.
* Forretningsorden (pdf)

Læs evaluering og opfølgningsplan her