Uhre Friskole stiller gerne grafik og billeder til rådighed for medierne. Her på siden har vi samlet et lille udvalg, men skriftlige og telefoniske henvendelser fra medierne om yderligere materiale er naturligvis også velkomne. Vi vil i den forbindelse gerne vide hvor, hvornår og i hvilken sammenhæng illustrationen ønskes benyttet.

Uhre Friskole har et stort fotoarkiv taget af blandt andre Barkholt Foto. Ved personlig henvendelse på kontoret udlånes der gerne billeder til specificerede medieopgaver, hvor de enkelte billeders motiv har relevans.

Forespørgsler om pressemateriale stiles til sekretær Jytte Frydensbjerg, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Der henvises i øvrigt til vores publikationer.

Lidt om Uhre Friskole

Efter mere end 50 år som folkeskole opstod Uhre Friskole som en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution i 2004. Skolen har godt 20 ansatte og knap 200 elever.

Vores skole er en fri skole med de rettigheder og forpligtelser, dette medfører. At skolen er "fri" er for os ensbetydende med at vi ønsker retten til hele tiden selv at skabe den bedst mulige skole for vores børn og vi påtager os dette ansvar i forhold til hinanden. Vi stræber efter frihed i et forpligtende og nærværende fællesskab. Uhre Friskole ønsker, at alle - børn, forældre, skolekreds og ansatte på skolen - skal have mulighed for at leve med i det, der foregår, at have medindflydelse, og dermed påtage sig et medansvar.